Inspiratiesessie Digitale Didactiek in de NT2- en Alfabetiseringsles

Een workshop door Linda Duin
Eigenaar en ISK Docent NT2, Specialist Alfabetisering NT2, ANT2 maar mee!

Registreer om deze workshop te bekijken

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden and Privacy Statement
Watch this content now

Meer over de workshop

Doe mee met de presentatie via deze link: Lesson up


In mijn presentatie belicht ik diverse programma’s, waaronder LessonUp en een aantal activerende tools die ik daarbinnen integreer voor leerlingen in de (A)NT2-klas. De programma’s die ik belicht zijn geschikt voor gebruik in elk type klas, er valt ook goed mee te differentiëren. De mogelijkheden van deze programma’s en tools in de klas en op afstand als huiswerk of thuiswerk zal ik kort belichten. De programma’s die ik in de presentatie belicht zijn middelen om het actief laten participeren van leerlingen te stimuleren.

Probeer LessonUp gratis uit

LessonUp gratis uitproberen? Dat kan! Maak vandaag nog een account aan. Klik op de knop 'Dit wil ik' hieronder. Nieuwe gebruikers ontvangen de eerste 30 dagen de gratis Docenten Pro-licentie. Na de proefperiode wordt je licentie automatisch omgezet in een gratis licentie met beperkte functionaliteiten. Ben je student? Dan vraag je hier je gratis Docenten Pro-licentie voor de duur van je studie: [PRO Lessonup](https://link.nt2conferentie.nl/LessonUp-Pro)

Please note, you need to register as an attendee before you can access this freebie.

Linda Duin

Linda Duin is oprichter van ANT2 maar mee, een dienstverlener voor het (A)NT2-onderwijs. Daarnaast is zij werkzaam als docent NT2, Specialist Alfabetisering NT2 en Ondersteuner Digitaal Leren (ODL'er) in de ISK.

Met trots ondersteund door