(Coöperatief) Samenwerken als NT2-docent

Een workshop door Jeroen Leclercq
Samenwerkings specialist, JLQ consultancy

Registreer om deze workshop te bekijken

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden and Privacy Statement
Watch this content now

Meer over de workshop

Waarom samenwerken ? Wat als je je als zelfstandig gevestigd NT2 docent prima staande kan houden? Ook dan kan een samenwerking je verder helpen, door kennis en ervaringen te delen met collega's, door grotere opdrachten aan te nemen, door je niet als éénling aan te bieden, maar als partij.

Wat is de volgende stap voor jou onderneming? Samenwerken (coöperatief) is schaalvergroting, zonder je eigen indentiteit te verliezen ; je blijft immers geheel zelfstandig. Daarnaast geniet je de bescherming van een rechtspersoon, welke je samen met je collega's bestuurd.

Daarnaast word je interessant voor de grotere opdrachtgevers, jullie kunnen gezamenlijk immers garanties bieden bij ziekte of verlof.

Ik leg in grote lijnen uit hoe een succesvolle samenwerking werkt en wat de volgende stap zou moeten zijn om tot zo'n samenwerking te komen. Of dit nou met of zonder een rechtspersoon is waarin jullie samenwerking geborgd is.

Jeroen Leclercq

Ik werk sinds 2003 als docent bedrijfskunde en ben verbonden aan kennis- en beroepsorganisaties o.a. in de zorg. Daarnaast werk ik voor verschillende consultancy bureaus ; om samenwerkingsvraagstukken op te lossen of in te richten.

Met trots ondersteund door