Het geheim van een goede work-life balance

Een workshop door Susanne Mentink-Langenaker
NOBTRA gecertificeerd trainer en coach, SMLtraining & coaching

Registreer om deze workshop te bekijken

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden and Privacy Statement
Watch this content now

Categorieën behandeld door deze workshop

Susanne geeft het volgende weg

20% kortingsticket op online trainingen op te vragen via mail: info@work-life-balance.nl Inschrijven met ticket voor 31 januari 2021.

To be in with a chance to win this, simply register for their workshop by clicking the button at the top of this page

Meer over de workshop

Professionaliseren? Zorg dat je in balans bent!

Veel werk en privé omstandigheden zijn veranderd in de huidige tijd. Nu de zomervakantie voorbij is, stort heel Nederland zich weer volop op het werk. Voornamelijk vanuit huis. Door de situatie met COVID-19 is voor velen thuiswerken verlengd tot het einde van het jaar. En daar is niet iedereen even blij mee. Hoe voorkom je een (thuiswerk) burn-out? Oftewel, hoe zorg je voor een gezonde ‘work-life-balance’?

Balans is aan verandering onderhevig. Balans vraagt om keuzes en evenwicht, zodat je productief kunt zijn en effectief kunt werken wanneer je dit van jezelf verlangt. Daarnaast is het fijn al je naast je werk kunt genieten van de zaken waar jij privé van oplaadt. Het kan lastig zijn om deze zaken te scheiden.

Heb jij er weleens bewust bij stil gestaan hoe jouw werk-privé balans eruit ziet?

Uit de praktijk blijkt dat het lastig is om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Zeker met veel thuiswerken geldt dat werk en privé vaak volledig door elkaar lopen. Het stressniveau neemt toe en daarmee ook de bijbehorende klachten zoals vermoeidheid, slecht slapen, (hoofd)pijn en een kort lontje. Je kunt te maken krijgen met fysieke klachten, maar ook met een toename van psychische klachten zoals depressie, angst- en paniekklachten. Aangezien thuiswerken de komende maanden de maatstaf blijft, is het van belang dat je nieuwe routines gaat ontwikkelen.

Balans: Wat levert het je op? - Hogere productiviteit. - Effectief kunnen werken. - Rust in je hoofd. - Meer energie. - Je staat meer in je kracht. - Je kunt beter gebruik maken van je kwaliteiten. - Je hebt ruimte in je hoofd om je talenten verder te ontwikkelen.

In de workshop geeft Susanne een inkijkje in het bewerkstelligen van een goede balans tussen werk en privé. Eerst wil je weten waar balans nu precies over gaat. Welke factoren zijn van belang? Hoe pak je het aan?

Als deelnemer wordt je meegenomen naar het geheim om een fijne balans voor jezelf te creëren.

Ticket voor 20% korting op online trainingen

20% kortingsticket op online trainingen op te vragen via mail: info@work-life-balance.nl. Inschrijven met ticket voor 31 januari 2021.

Please note, you need to register as an attendee before you can access this freebie.

Susanne Mentink-Langenaker

Expert op het gebied van persoonlijk leiderschap & teamontwikkeling. Met onderwerpen als DISC communicatie, groepsdynamiek en work-life balance. Tevens opleider van trainers voor YNtraining.

Met trots ondersteund door