Feedback geven op uitspraak in 7 tips.

Een workshop door Marieke Goedegebure
logopedist/linguïst, NT2Spraak

Registreer om deze workshop te bekijken

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden and Privacy Statement
Watch this content now

Marieke geeft het volgende weg

Onbeperkt toegang tot de videoserie 'De eerste stappen' t.w.v. €17,99. 'De eerste stappen' is een serie van 25 video's, gemaakt bij het nieuwe lesboek 'Verstaanbaar Nederlands in zeven stappen'. De video's laten je kort en krachtig begrijpen en ervaren hoe de Nederlandse klanken, klemtoon, spreekritme en intonatie worden uitgesproken. Bovendien wordt de relatie tussen schrift en uitspraak uitgelegd. De video's zijn los van elkaar te bekijken en zijn onbeperkt beschikbaar. 'De eerste stappen' is een aanrader voor elke NT2-docent en gevorderde NT2-cursist!

To be in with a chance to win this, simply register for their workshop by clicking the button at the top of this page

Meer over de workshop

Tijdens deze workshop vertel ik wat het geven van feedback op de uitspraak van een taalleerder anders maakt dan het geven van feedback op woordkeus of grammatica.

Vervolgens geef ik 7 tips voor het geven van feedback op de uitspraak. Elke tip wordt onderbouwd met achtergrondinformatie over het leren van de uitspraak.

Ook zal ik verwijzen naar mijn nieuwe boek: Verstaanbaar Nederlands in zeven stappen en de bijbehorende videoserie 'De eerste stappen'.

Marieke Goedegebure

Marieke Goedegebure is NT2-specialist en logopedist en eigenaar van NT2Spraak. Ze geeft trainingen aan anderstaligen, workshops over de uitspraak van het Nederlands als tweede taal en ontwikkelt lesmateriaal.

Met trots ondersteund door