Susanne Mentink-Langenaker

Susanne Mentink-Langenaker

Expert op het gebied van persoonlijk leiderschap & teamontwikkeling. Met onderwerpen als DISC communicatie, groepsdynamiek en work-life balance. Tevens opleider van trainers voor YNtraining.

NOBTRA gecertificeerd trainer en coach
SMLtraining & coaching

Maak kennis met Susanne

Meer over de Spreker

Susanne Mentink-Langenakker is eigenaar en teamonwikkelaar bij SMLtraining & coaching. Daarnaast verzorgt zij trainingen voor het platform work-life-balance en houdt ze zicht bezig met het opleiden van trainers voor YNtraining.

Susanne vertelt: “Door mijn achtergrond als docent, trainer en coach heb ik veel ervaring met allerlei soorten mensen. Ik voel het individu, groepen en teams goed aan. In combinatie met mijn ervaring met verschillende niveaus en achtergronden, ben ik in staat vlot te schakelen waardoor ik knelpunten snel kan herkennen.

Met mijn praktische kijk en "hands on" mentaliteit pakken we door, terwijl jij de regisseur blijft van jouw eigen groeiproces. Dit groeien kan op individueel niveau, maar ook teams zijn bij SMLtraining & coaching aan het goede adres. Voorbij de tips, trucs en theorie. Leren door te doen en te reflecteren op jouw eigen handelen en gedrag.”

Susanne Mentink is als trainer aangesloten bij het platform work-life-balance.nl. Bij dit platform kun je terecht voor trainingen op het gebied van work-life-balance. Denk aan energiemanagement of timemanagement. De missie van platform work-life-balance.nl is iedereen te ondersteunen in de zoektocht naar een goede balans tussen werk en privé.

Met trots ondersteund door