Kirstin Plante

Kirstin Plante

Kirstin Plante is gespecialiseerd in lesvormen waarbij natuurlijke taalverwerving voorop staat. Samen met Carmen Meester leidt zij Dynamic Language Learning, een instituut voor nascholing van talendocenten.

docentenopleider
Dynamic Language Learning

Maak kennis met Kirstin

Meer over de Spreker

Kirstin Plante is docententrainer en mede-eigenaar van Dynamic Language Learning. Dit bedrijf leert taaldocenten op een andere manier lesgeven, waardoor het leren van een vreemde taal leuker en gemakkelijker wordt en de leerlingen de taal beter spreken. In de les wordt vrijwel alleen in de doeltaal gesproken. De taal wordt geleerd door verhalen te horen, dingen uit te beelden en gesprekken te voeren over onderwerpen die leerlingen zelf interessant vinden. Hierdoor beheersen zij, ook jaren na het eindexamen, de vreemde taal nog steeds.

Daarnaast beheert Kirstin Plante een uitgeverij voor lesmaterialen en leesboekjes die zijn geënt op het Begrijpelijke-Inputprincipe.

https://link.nt2conferentie.nl/KirstinPlante-The-CI-Bookshop-op-Facebook https://link.nt2conferentie.nl/Kirsten-Plante-Arcopublishers-Facebook

Met trots ondersteund door