Jeroen Leclercq

Jeroen Leclercq

Ik werk sinds 2003 als docent bedrijfskunde en ben verbonden aan kennis- en beroepsorganisaties o.a. in de zorg. Daarnaast werk ik voor verschillende consultancy bureaus ; om samenwerkingsvraagstukken op te lossen of in te richten.

Samenwerkings specialist
JLQ consultancy

Maak kennis met Jeroen

Meer over de Spreker

Jeroen werkt sinds 2000 als ondernemer. Eerst als fotograaf en reorganisatiemanager en vervolgens als directeur van een HBO opleiding in Amsterdam. Daarna deed hij klussen in verkoopmanagement en reorganisaties en gaf algemeen bedrijfsadvies.

Sinds 2010 is hij zich helemaal gaan bezighouden met het helpen van ondernemingen om hun bedrijfsvoering te verbeteren. Door zijn deskundig advies lukt het om binnen eigen organisaties samenwerkingen door te voeren en verschillende ondernemers samen te laten werken. Zo ontstaat schaalvergroting en kunnen kosten en diensten worden geoptimaliseerd.

Jeroen doet dit onder andere vanuit zijn eigen organisatie JLQ consultancy of samen met verschillende adviesbureaus en juristen. Of het nu gaat om samen een nieuwe onderneming op te zetten, om krachten te bundelen in een start-up of omdat er de wens is om gezamenlijke investeringen te doen of in te schrijven op een aanbesteding.

Met trots ondersteund door